HTML

ekszerszakma

Az ékszerszakma alakulása, jövője, ha lehet ilyet mondani, hogy fog alakulni?Mi lesz a Magyar ékszerszakmával?

Friss topikok

Linkblog

Tőke szabad áramlása...Na persze...Cenzúrázva!

2008.03.08. 17:32 :: Umberto Suasso

"A Hulladékkereskedők Országos Egyesülete arra kéri a felvevőhelyeket, hogy tartsák tiszteletben a Magyar Nemzeti Bank kérését, és ne vegyék át az 1 és 2 forintosokat. A kisebb színesfém-kereskedők között akadhatnak olyanok, akiknek akár néhány kiló forgalomból kivont pénzérmét is megéri névérték felett megvenni, mert a bennük lévő fémtartalom ára a névértéknek körülbelül ötszöröse. Az 1 és 2 forintosok csupán 5 százaléka érkezett vissza a Nemzeti Bankhoz a március elsejei határidőig."

Megjegyzés: Nem értem! Nem és nem! Mi a jó abban, hogy a maradék 95% apróval semmit sem kezdenek? Ez kinek jó? Miért kéri egy központi pénzintézet a magánkézben lévő cégeket, hogy olyat ne tegyenek, ami nekik jó? Mi köze hozzá? Már lemondott róla, akkor mi a f...t szól bele a kereskedésbe? Ez üzlet! Így járt az "apró". Most többet ér hulladékként! Eladom és kuss! Persze arra ösztönöz a BANK, hogy gyüjtsd tovább, a hulladék ára 10 szeresére nő két éven belül! Akkor add el! Addigra a kedélyek is lecsillapodnak, a kutyát nem fogja érdekelni, hogy az a réztömb miből van! Ez olyan, mintha meghatároznák, hogy az aranyat 3000Ft-ért adhatom grammját, közben már a világpiaci ára 3200-at is meghaladta. Fogják be és kuss!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszerszakma.blog.hu/api/trackback/id/tr10371434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása